2015. szeptember 13., vasárnap

Jegyzetfüzet • Kritika

  Nagyon elhúztam ennek a kritikának a megírását, mert őszintén szólva halvány lila gőzöm sem volt, mit lehetne kritizálni a blogodon. Tényleg. Azért megpróbáltam, de elég rövidre sikeredett.

Az oldal elérhető a képre kattintva:


Cím:
Ambivalens érzéseim vannak a cím iránt.
A jegyzetfüzet, mint cím eléggé népszerű az ilyen véleménykifejtős, "mindenes" blogoknál. De nem tudnám elképzelni a blogodat valami hülye szófordulat, vagy kifejezés neve alatt.

Bemutatkozó/üdvözlő szöveg:
Ami tulajdonképpen nem is létezik. Pedig elférne, és tudom, hogy össze tudnál hozni valami frappáns kis szöveget, amivel bemutatod az oldalt.

Tartalom:
És ez az a pont, ahol semmit nem tudok hozzáfűzni a dolgokhoz. A fogalmazási stílusod laza, vicces és közvetlen, miközben olyan szavakat és kifejezéseket használsz, hogy csak ámulok, helyesírási hibákat égen-földön nem találok. A téma mindig más-más, van mikor csak egy gondolat, van, hogy valaminek a kifigurázása, és van, hogy egy kicsit személyesebb. Igazából csak ilyen szösszenetek, mégis a megfogalmazás annyira feldobja!


Kinézet:
Az oldal kinézete minimalista stílusú, ami igazából jól néz ki, de... bárkié lehetne. Egy idős hölgyé,akinek nincs más társasága a macskáin kívül, vagy egy lányé. Semmi sem árulkodik róla, hogy ki vagy, és mit csinálsz, és miért. Persze, nem azt mondom, hogy keress fel rögtön valami design oldalt, mert az elég érdekesen venné ki magát.
A nap idézete modul elképesztően tetszik, mindig olyan jó a pár soros okosságokat olvasni, ráadásul tényleg minden nap kicseréled!
Ginny

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése